2010. november 24., szerda

2. hónap

Újabb fotódömping ....  nem tudunk betelni ezzel a gyerekkel :)  Annyi arca van már!!!



Lassan, de szépen gyarapodik, növöget. 7 hetesen kb. 4300 gramm volt. Eszik (szopizik!!!!) aránylag rendesen. Már többször sikerült fél óra alatt is megkajálni.
Napközben egyre kevesebbet alszik, sokat van fent és nézeget, figyelget, játszik.


Sokszor hangosan nevetgél és sikongat. Hasfájással egyre ritkábban küszködik, de azért előfordul. És ezek a frontos (esős-napos) napok is megviselik, eléggé nyűgös. Éjszakái továbbra is szupik, alszik 5-6 órát, majd eszik, utána még alszik 3 órát. Szóval mi is tudunk két ütemben akár 8-9 órát is aludni.
Voltunk hasi és koponya ultrahangon, ahol mindent rendben találtak, illetve voltunk gégészeten is. Picurkának felvágták a nyelvét. Igazából nem fájt neki (nekem jobban), de az hogy már éhes volt (nem ehetett előtte) és hogy le kellett fogni már nem tetszett neki. Nagyon sírt. De túl vagyunk ezen is. És az arca is rendbejött. Bár vannak anyatejes pattanásai, de nem gyulladtak be.





2 hónaposan elérte a 4,5 kilót. Legújabb, hogy a sírásához is síkít, illetve a nevetésekor mint a szarkák, néha kerreg :) Egyre jobban figyel mindent maga körül. Persze büfizéskor is inkább minden más érdekli. Nagyon szereti a redőnyt, és a lámpákat.



 Ennyire tetszettek a névnapi ajándékok! Mer hát május 19-én névnapja volt Milunak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése